Project Description

NEW BUILD TOWN HOUSE

APPLETON

A complete family home re-design for this Cheshire three storey town house. Designed to make the most of a smaller space, we fitted in a dining table for six a breakfast bar for four, two comfy occasional chairs sit in front of the media unit which also offers additional storage.

This boys bedroom, we went for a darker colour palette, focusing around blues with rust. The vibrancy in the neon spaceman sign and poster artwork adds to the feel of the space. The throw, cushions and even the acoustic guitar compliment the  wall paint in Como Blue. The large rust cushions are trimmed with a blue brush fringe trim creating a great contrast of two colours.

The master bed features a beautiful array of cushions, alternating in pattern due to the use of different fabrics that share tones of a neutral palette. An added trim provides extra details and finish.

A console table was cleverly integrated into the narrow hallway. Taking up no room at all through wall fitting the unit over the already existing radiator and decorating with candles, a plant and elegant artwork that is framed between two wall mounted hallway lights.